Hvordan flytter jeg filer til en låseboks?
Hvordan flytter jeg filer til en låseboks?

Video: Hvordan flytter jeg filer til en låseboks?

Video: Hvordan flytter jeg filer til en låseboks?
Video: Lås celler i Excel — Hvordan låse celler i Excel? 2024, Kan
Anonim

At tilføje filer til Låseboks , tryk og hold en vilkårlig fil og tryk på de tre prikker i hjørnet af skærmen, og tryk på ' Bevæge sig til Låseboks '. Det fil vil blive flyttet til Låseboks folder.

Ved også, hvordan flytter jeg et billede ind i en låseboks?

For at skjule fotos eller enhver form for filer, start den indbyggede File Manager-app på telefonen, indtast galleri og vælg fotos du vil gemme dig. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne, og vælg indstillingen ' Bevæge sig til Låseboks ', vil filen blive flyttet til Låseboks.

Derudover, hvordan finder jeg skjulte filer på Android? Åbn Fil Manager. Tryk derefter på Menu > Indstillinger. Rul til sektionen Avanceret, og skift Vis skjulte filer mulighed til ON: Du skulle nu nemt kunne få adgang til alle filer som du tidligere har angivet som skjult på din enhed.

Ligeledes er Oneplus lockbox sikker?

I modsætning til nogle få førsteklasses fillåsesystemer som Samsungs Sikker Folder, Låseboks er ikke krypteret, og det skjuler bare dine personlige filer, så du ikke kan se dem. Men det gode er, at du kan bruge det til at skjule filer uanset filformaterne.

Hvordan får jeg adgang til lockbox?

Åbn appen Filhåndtering og gå ind det Låseboks mulighed i bunden. Når du gå ind det Låseboks , bliver du bedt om at oprette en PIN-kode for at sikre den. Dette ligner en privat boks eller pengeskab, der holder dine filer sikret med en PIN-kode.

Anbefalede: