Er Microsoft Word bedre end sider?
Er Microsoft Word bedre end sider?

Video: Er Microsoft Word bedre end sider?

Video: Er Microsoft Word bedre end sider?
Video: 40 Ultimate Word Tips and Tricks for 2020 2024, Kan
Anonim

Word vs Pages : oprettelse af dokumenter

I begge apps trykker du på Ny og vælger enten et tomt dokument eller en skabelon. Ord har et godt udvalg af skabeloner, men for vores penge udvalget i sider er bedre . sider har 65 skabeloner i forhold til Ord 18 (en masse sider skabeloner er dog små variationer).

På denne måde, hvad svarer Apple til Microsoft Word?

iWork Suite Inkluderet med din Mac er iWork Suite: Pages, Numbers og Keynote. Disse er Apples egne alternativer til Ord , Excel og PowerPoint. Sider er for eksempel det bedste Ord alternativ til Mac.

Ved også, hvordan konverterer jeg et Word-dokument til Pages? Til konvertere Æble sider til Microsoft Ord bruger sider app, skal du dobbeltklikke på. sider fil at åbne den. Gå derefter til Fil > Eksport Til > Ord . På den " Eksport Din Dokument ” dialogboksen, den Ord fanen vælges automatisk. Der er flere andre formater, du kan eksport din dokument til også.

Med hensyn til dette, er iPad-sider kompatible med Microsoft Word?

Tjek filformat kompatibilitet Du kan åbne disse filformater i sider oniPhone, iPad , Mac og online på iCloud.com: Alle sider versioner. Microsoft Word : Office Open XML(.docx) og Office 97 eller nyere (.doc)

Er sider en god erstatning for word?

Så givet et valg mellem $350,00, $180,00 for et Office365-abonnement eller gratis, kræver det ikke meget hjernekraft at overveje at bruge Apple jeg arbejder suite til erstatte Microsoft Office-pakken. Æble sider er som at have Microsoft Ord til Mac, men du får det gratis.

Anbefalede: