Hvordan ved jeg, at min HP bærbare computer oplader?
Hvordan ved jeg, at min HP bærbare computer oplader?

Video: Hvordan ved jeg, at min HP bærbare computer oplader?

Video: Hvordan ved jeg, at min HP bærbare computer oplader?
Video: HP Laptop Won't Turn on or Charge? Try This! 2024, Kan
Anonim

Den åbenlyse er at holde musemarkøren over batterisymbolet nederst til højre på dit skrivebord, og det vil det fortælle du procentdelen opladet . Anden uden at tænde på din bærbar men hvis den er tilsluttet, vil der være et lille lys ved siden af strømporten, hvor den er tilsluttet.

Heraf, hvad betyder orange lys på HP bærbar?

orange farve lys på ladeporten betyder, at din notesbog oplader og hvid farve betyder, at den er fuldt opladet.

For det andet, hvorfor min bærbare computer viser, at tilsluttet ikke oplader? Tag stikket ud den bærbare computer vent da et par minutter prop det ind i en stikkontakt i et andet rum. Nogle brugere rapporterer, at en bærbar strømadapter kan midlertidigt stoppe med at virke for at beskytte sig selv mod et opfattet problem med det Strømforsyning. Hvis din batteri er aftagelig, tag den ud det strømkilden er afbrudt.

Spørgsmålet er også, hvordan oplader jeg min HP bærbare computer?

Indsæt batteriet i batterirummet i bunden af den bærbare computer. Sæt AC-strømkablet i computeren og til en stikkontakt, og lad derefter batteriet oplade i 15 til 30 minutter. bemærk: Strøm-LED'en, der er placeret nær strømikonet, lyser, mens batteriet er tændt opladning.

Hvor længe holder en bærbar batteri?

Efter bærbar har gennemgået en fuld enkeltopladning og strømadapteren er afbrudt, gennemsnittet liv af en laptop batteri kan være alt mellem en og seks timer. Denne tid er afhængig af batteri , dens kapacitet (mAH), hvad der bliver gjort på bærbar , og hvor gammel batteri er.

Anbefalede: