Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruger jeg en container i Azure?
Hvordan bruger jeg en container i Azure?

Video: Hvordan bruger jeg en container i Azure?

Video: Hvordan bruger jeg en container i Azure?
Video: Getting started with Containers | #CloudNativeNinja PT1 2024, Kan
Anonim

Den enkleste måde at løb -en container i Azure er med Azure container Forekomster tjeneste. Azure container Forekomster giver dig mulighed for løb -en beholder uden at klargøre virtuelle maskiner eller skulle bruge beholder orkestratorer som Kubernetes eller DC/OS.

Når man tager dette i betragtning, hvad er en container i Azure?

Azure container Instances er en tjeneste, der gør det muligt for en udvikler at implementere containere på Microsoft Azure public cloud uden at skulle levere eller administrere nogen underliggende infrastruktur. Ifølge Microsoft reducerer ACI administrationsomkostningerne, så en udvikler kan implementere en beholder på Azure inden for sekunder.

Man kan også spørge, hvad er den container, der bruges i Azure til at hoste ressourcer? Den allerførste service af sin art i skyen, Azure container Forekomster (ACI) er en ny Azure service levering containere med stor enkelhed og hastighed og uden nogen Virtual Machine-infrastruktur at administrere. ACI'er er den hurtigste og nemmeste måde at køre en beholder i skyen.

På samme måde, hvordan implementerer du en container i Azure?

Opret en Azure Web App til at være vært for en container

  1. I Azure Portal skal du vælge Opret en ressource, Web, og derefter vælge Web App til containere.
  2. Indtast et navn til din nye webapp, og vælg eller opret en ny ressourcegruppe.
  3. Vælg Konfigurer container, og vælg Azure Container Registry.
  4. Vent, indtil den nye webapp er blevet oprettet.

Er Azure App Service en container?

Web App til Containere (WAC) er en del af Azure App Service platform. Det service tilbyder indbygget belastningsbalancering og automatisk skalering samt fuld CI/CD-implementering fra både Docker Hub og private registre som f.eks. Azure container Register. Det har aldrig været nemmere at implementere beholder -baseret web-apps

Anbefalede: