Hvor er adgangskontrollisten?
Hvor er adgangskontrollisten?

Video: Hvor er adgangskontrollisten?

Video: Hvor er adgangskontrollisten?
Video: INSANE PetaByte Homelab! (TrueNAS Scale ZFS + 10Gb Networking + 40Gb SMB Fail) 2024, Kan
Anonim

Adgangskontrollister (ACL'er) er vigtige to steder i netværket: på netværksinfrastrukturkomponenter såsom routere og på filservere. På en router eller switch - i det væsentlige enhver enhed, der er i stand til at dirigere trafik fra et segment til et andet - kan du implementere en ACL at hjælpe styring strømmen af trafikken.

Ved også, hvor finder jeg adgangskontrolliste?

For yderligere information, se Om Adgangskontrollister . For at se en politik adgangskontrolliste , klik på et domænes navn i ruden Domæner i vinduet Politikadministration og vælg Adgangskontrol Fanen Regler. Klik på visningen i tabellen Søgeresultater adgangskontrollister ikon.

Hvad er en adgangskontrolliste, og hvor vil den blive brugt? Adgangskontrollister (ACL'er) er Brugt gennem mange it-sikkerhedspolitikker, -procedurer og -teknologier. An adgangskontrolliste er en liste af genstande; hver post beskriver de emner, der evt adgang det objekt. Nogen adgang forsøg fra et subjekt på et objekt, der gør ikke har en matchende post på ACL vil blive nægtet.

Man kan også spørge, hvad er adgangskontrolliste?

An adgang - kontrolliste (ACL), med hensyn til en computerfil system , er en liste af tilladelser knyttet til et objekt. En ACL angiver, hvilke brugere eller system processer er givet adgang til objekter, samt hvilke operationer der er tilladt på givne objekter. Hver post i en typisk ACL specificerer et emne og en operation.

Hvad er de to hovedtyper af ACL'er for adgangskontrollister?

Der er flere typer af adgangskontrollister og de fleste er defineret til et bestemt formål eller protokol. På Cisco-routere er der to hovedtyper : standard og udvidet. Disse to typer er de mest udbredte ACL'er og dem, jeg vil fokusere på i denne og fremtidige artikler, men der er nogle avancerede ACL'er såvel.

Anbefalede: