Kan du printe på bestrøget papir?
Kan du printe på bestrøget papir?

Video: Kan du printe på bestrøget papir?

Video: Kan du printe på bestrøget papir?
Video: Coated VS Uncoated Paper Weights | How does it effect colour outcomes? | Westkey Graphics 2024, Kan
Anonim

Coated papir modstår snavs og fugt og kræver mindre blæk til Print fordi det er ikke absorberende. Fordi blækket har en tendens til at sidde oven på papir frem for at suge ind det , billederne er skarpe. Belagte papirer er normalt tungere end ubelagte papirer , som tilføjer tyngde til en Print job.

Kan normale printere udskrive på blankt papir?

Kort sagt, ja, laser printere kan udskrive på blank belagt papir . Så længe den rigtige type papir bruges til at lade toneren smelte sammen med det, fantastisk trykning effekter på dåse med blankt papir opnås med enhver laser printer.

For det andet, hvordan ved jeg, om mit papir er bestrøget eller ubestrøget? Ubelagt papir har ikke en belægning at fylde i mellem fibrene. Det er generelt grovere end bestrøget papir og har en tendens til at være mere porøs, hvilket gør den meget absorberende. Billeder trykt på ubestrøget papir bliver blødere og mindre sprøde.

Kan jeg desuden printe inkjet på laserpapir?

Laser printere og Inkjet printere kan begge bruger den ubelagte type papir . Men når papir er belagt for at holde en tungere dækning af inkjet blæk eller den tekniske kopimaskine toner, vil belægningsegenskaberne være anderledes.

Kan jeg udskrive på blankt papir med en inkjet-printer?

Fordi standard inkjet printere også Print ved indbetaling blæk direkte på papir , de er en brugbar måde at Print dokumenter og Print digitale fotos. Dog moderne inkjet printere er i stand til meget mere. De understøtter en række forskellige medietyper, herunder blank Foto papir , transparent film og brochure papir.

Anbefalede: