Hvordan ved iPad, når coveret er lukket?
Hvordan ved iPad, når coveret er lukket?

Video: Hvordan ved iPad, når coveret er lukket?

Video: Hvordan ved iPad, når coveret er lukket?
Video: 20 iPad Settings You Need To Turn Off Now [2023] 2024, Kan
Anonim

Den smarte Dække over har en magnet, der interagerer med søvnsensoren på en iPad . Så hver gang du lukker Smart Dække over , iPad vilje ved godt hvornår man skal sove. Den samme teori om at vågne op. Magnetisk automatisk dvale/vågning-funktion bruges hovedsageligt i elektroniske enheder, såsom Kindles, iPods og snart

Heraf, hvordan får jeg min iPad til at sove, når coveret er lukket?

Sæt en iPad i Søvn Mode Manuelt Tryk på Søvn / Væk-knap øverst på enheden for at låse skærmen. For at genaktivere iPad , tryk på knappen Hjem. hvis du har en adgangskode på enheden, skal du indtaste den, hvis du ikke gør det har en adgangskode, stryg skyderen.

Derudover, er magnetiske etuier dårlige til iPads? Det iPads funktion magnet strimler til højre for enheden (når den vender mod skærmen). Coveret er komplimenterende magnetisk strimler, som, når de er i kontakt med dem på enheden, vil skifte skærmlåsen. Dette kan på ingen måde skade enheden, hvis magnetisk dæksel er beregnet til iPad.

Udover ovenstående, hvordan forhindrer jeg min iPad i at slukke, når jeg lukker coveret?

Rooms-appen gør dette automatisk til holde din iPad fra at gå i dvale, skal du opdatere indstillingen for automatisk låsning. For at gøre dette skal du gå til din iPad Indstillinger > Skærm og lysstyrke > Auto-lås. Indstil Auto-Lock til "Aldrig". Dette vil holde din skærm er vågen, men respekter stadig dine skærmdæmpningsindstillinger.

Er iPad magnetisk?

6 svar. Du burde have det godt. Som du bemærker, er der magneter (som faktisk er ret stærke for deres størrelse) i iPad og Smart Cover. Der er ingen magnetisk komponenter bortset fra Smart Cover-fastgørelsespunkterne og oplåsningssensoren - der er et magnetometer til kompasset, men det bruger ikke en magnet.

Anbefalede: