Indholdsfortegnelse:

Virker VLC med chromecast?
Virker VLC med chromecast?

Video: Virker VLC med chromecast?

Video: Virker VLC med chromecast?
Video: Chromecast with Google TV HD Short Review 2024, April
Anonim

VLC 's udviklere har været arbejder på Chromecast support i nogen tid, og den er endelig tilgængelig i version 3.0. Det betyder nu, dig kan stream video- og lydfiler fra VLC medieafspiller på din pc til din Chromecast tilsluttet dit tv.

Kan jeg derfor bruge VLC med chromecast?

VLC Chromecast support på Android You kan bruge VLC til Android app til at streame lokalt lagrede filer til din Chromecast enhed. Alt du skal gøre er at trykke på Chromecast knappen i VLC app. Mens du caster kan tilføje undertekster (de virkede ikke i vores tilfælde), skift lydspor.

For det andet, kan jeg caste VLC til TV? Med VLC åbne, vælg støbt ikonplaceret til højre for Video. En pop-up vilje emergepresenterer dig med en liste over Cast -kompatible enheder, du i øjeblikket har på dit netværk. Vælg Chromecast (eller anden Google Cast enhed), som du ønsker støbt til.

Også spurgt, er der en videoafspiller, der fungerer med chromecast?

Chromecast opdagelsestoppe det liste. Det er kun ledig på Windows desktop og Android lige nu, men Videolan siger det funktion kommer til VLC's siOS og det Windows Store apps i det future. VideoLAN designet VLC'er Chromecast support som en løsning nogen medieformater Chromecast kan ikke indbygget understøtte.

Hvordan opretter jeg forbindelse til chromecast?

Sådan konfigurerer du din nye Chromecast

  1. Tilslut din Chromecast til dit tv, og download Google Home-appen på din telefon eller tablet.
  2. Åbn Google Home-appen, og tryk på enhedsknappen i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på "Konfigurer" under indstillingen for din Chromecastand, følg vejledningen.

Anbefalede: