Hvad er en hoc-rapport?
Hvad er en hoc-rapport?

Video: Hvad er en hoc-rapport?

Video: Hvad er en hoc-rapport?
Video: What is Ad Hoc Reporting? 2024, Kan
Anonim

I streng forstand en annonce hoc rapport er en rapport der er oprettet på farten, viser information i en tabel eller et diagram, der er resultatet af et spørgsmål, der ikke allerede er blevet kodificeret i en produktion rapport.

Hvad er så hoc-analyse?

Ad hoc analyse er en business intelligence (BI) proces designet til at besvare et enkelt, specifikt forretningsspørgsmål. Ad hoc er et adjektiv, der bruges til at beskrive ting, der er skabt på stedet, normalt til en enkelt brug.

Ved også, hvad står hoc for? HOC

Akronym Definition
HOC Værtsorganisationsudvalg (forskellige organisationer)
HOC Husejercenter
HOC Hellensk Olympiske Komité
HOC Kancellichef

hvad er hoc query?

En annonce- Hoc forespørgsel er en forespørgsel som ikke kan bestemmes før det tidspunkt forespørgsel er udstedt. Det er oprettet for at få information, når behovet opstår, og det består af dynamisk konstrueret SQL, som normalt er konstrueret af desktop-resident forespørgsel værktøjer.

Hvad er formålet med post hoc analyse?

I en videnskabelig undersøgelse, post hoc analyse (fra latin post hoc , " efter denne") består af statistisk analyser som ikke blev specificeret, før dataene blev set. Dette skaber typisk et problem med flere test, fordi hvert potentiale analyse er faktisk en statistisk test.

Anbefalede: