Indholdsfortegnelse:

Hvad er Nessus Security Center?
Hvad er Nessus Security Center?

Video: Hvad er Nessus Security Center?

Video: Hvad er Nessus Security Center?
Video: Nessus Professional Overview 2024, Kan
Anonim

Sikkerhedscenter er en omfattende sårbarhed analyseløsning, der giver fuldstændig indsigt i sikkerhed holdning af din distribuerede og komplekse it-infrastruktur.

Desuden, hvad tjekker Nessus efter?

Nessus er et eksternt sikkerhedsscanningsværktøj, som scanner en computer og giver en advarsel, hvis den opdager sårbarheder, som ondsindede hackere kan bruge til at få adgang til enhver computer, du har tilsluttet et netværk.

Derudover, hvordan fungerer Tenable Security Center? Holdbar .sc™ konsoliderer og evaluerer sårbarhedsdata på tværs af virksomheden og prioriterer sikkerhed risici og giver et klart overblik over dine sikkerhed positur. Se sårbarhedshåndtering og sikkerhed forsikringstendenser på tværs af systemer, tjenester og geografiske områder.

Desuden, hvordan forbinder jeg Nessus til Security Center?

For at linke Nessus til Tenable.sc:

  1. På skærmbilledet Velkommen til Nessus skal du vælge Managed Scanner.
  2. Klik på Fortsæt.
  3. Vælg Tenable.sc i rullemenuen Administreret af.
  4. (Valgfrit) For at konfigurere avancerede indstillinger såsom proxy, plugin-feed og hovedadgangskode skal du klikke på Indstillinger.
  5. Klik på Fortsæt.

Hvad er forskellen mellem Nessus og holdbar io?

IO sporer den tidsmæssige tilstand af sårbarhedstilfældene, hvorimod Nessus er blot scan->rapport. IO har meget flere rapporteringsmuligheder end Nessus (og Tenable .sc har endnu flere muligheder). IO har tilføjelsen af VPR-score og VPR-metrics oven på sårbare data. IO har agentkapacitet.

Anbefalede: