Hvor meget ETH skal jeg bruge til gas?
Hvor meget ETH skal jeg bruge til gas?

Video: Hvor meget ETH skal jeg bruge til gas?

Video: Hvor meget ETH skal jeg bruge til gas?
Video: 🔵 WORLD OF ETHIRUM - OPBEVARING, HARDFORK og INVESTERING i ETH i 2023 | Ethereum-prognose | Kryptov 2024, Kan
Anonim

En standard ETH overførsel kræver -en gas grænse på 21.000 enheder gas . Jo mere komplekse kommandoer du vil udføre, jo flere gas du har at betale.

På denne måde, hvor meget ETH skal jeg bruge for at sende tokens?

Betaler for ERC20 polet transaktioner med ETH /GAS Alle ERC20 transaktioner kræver ETH , også kendt som gas, til at drive transaktioner på Ethereum netværk. Til sende eller bytte en Ethereum token , dig brug for minimum 0,005 ETH i din Exodus-pung. Dette er for at dække Ethereum netværkstransaktionsgebyrer.

For det andet, hvad er gasgrænsen i Blockchain? Begrebet gasgrænse refererer til den maksimale pris, en kryptovalutabruger er villig til at betale, når han sender en transaktion eller udfører en smart kontraktfunktion i Ethereum blockchain.

Med dette for øje, hvad er gas i ethereum, og hvorfor er det påkrævet?

Gas refererer til gebyret eller prisfastsættelsesværdien, påkrævet at gennemføre en transaktion eller udføre en kontrakt på Ethereum blockchain platform. Den nøjagtige pris på gas bestemmes af netværkets minearbejdere, som kan afvise at behandle en transaktion, hvis gas prisen ikke når deres grænse.

Hvordan bestemmes prisen på ethereumgas?

Gas pris er en værdi, der repræsenterer hvor meget Æter brugeren er villig til at betale pr gas . Når en bruger sender en transaktion, angiver de gas pris i Gwei/ Gas (1 Gwei er lig med 0,000000001 ETH ), og det samlede gebyr, som de betaler, er lig med gas_pris * gas_brugt.

Anbefalede: