Hvad lanceres på Mac-aktivitetsmonitor?
Hvad lanceres på Mac-aktivitetsmonitor?

Video: Hvad lanceres på Mac-aktivitetsmonitor?

Video: Hvad lanceres på Mac-aktivitetsmonitor?
Video: Hvad sker der når man lancerer for tidligt? [EP12] 2024, Kan
Anonim

Hvad er lanceret ? Wikipedia definerer lanceret som "en forenet, open source-tjenestestyringsramme til at starte, stoppe og administrere dæmoner, applikationer, processer og scripts. Skrevet og designet af Dave Zarzycki hos Apple, blev den introduceret med Mac OS X Tiger og er licenseret under Apache-licensen."

På samme måde kan du spørge, hvad er en dæmon på en Mac?

En "tjeneste" er alt, der kører i baggrunden; på macOS omtales disse ofte som dæmoner og har generelt navne, der slutter med bogstavet "d". Det meste af dit Mac gør - at oprette forbindelse til netværk, vise ting på skærmen og sikkerhedskopiere dine filer - udføres af en dæmon på et eller andet niveau.

Man kan også spørge, er det sikkert at slette plist-filer? Sletter system filer forhindrer applikationen i at starte eller fungere korrekt. Derfor, hvis vi ønsker en endelig konklusion om sikkerhed så nej, det er ikke 100% sikkert at slette Disse PLIST filer fra dit system.

Hvor er aktivitetsovervågningen derfor?

Klik på "Finder" på din dock for at åbne et Finder-vindue. Klik på "Applications" på sidebjælken i Finder-vinduet for at se dine Mac-programmer. I denne mappe skal du dobbeltklikke på mappen "Hjælpeprogrammer". Dobbeltklik på " Aktivitetsmonitor "-ikonet for at få adgang til applikationen.

Hvad er Cmfsyncagent?

Denne grimme nye malware kan inficere din Apple iPhoneoriPad En jailbroken enhed refererer generelt til en iPhoneoriPad, der er blevet ændret uden godkendelse af Apple, så brugeren kan installere software og apps, der ikke er tilgængelige på AppleApp Store.

Anbefalede: