Er en EULA juridisk bindende?
Er en EULA juridisk bindende?

Video: Er en EULA juridisk bindende?

Video: Er en EULA juridisk bindende?
Video: S001 Studio 23 - Køb af Pinnacle Studio. 2024, Kan
Anonim

An EULA er ikke en lovligt bindende kontrakt, fordi det ikke er en kontrakt. Det er en aftale mellem to parter, og den er sat op på en måde, så licensindehaveren virkelig ikke har nogen rettigheder inden for aftalen, men det er faktisk ikke en lovligt bindende dokument.

Hvad er desuden formålet med en EULA?

An Slutbrugeraftale ( EULA ) er en juridisk kontrakt mellem en softwareapplikationsforfatter eller -udgiver og brugeren af denne applikation. Brugeren kan nægte at indgå aftalen ved at returnere softwareproduktet for en refusion eller klikke på "Jeg accepterer ikke", når han bliver bedt om at acceptere EULA under en installation.

Kan slutbrugerlicensaftaler håndhæves på samme måde? De bliver kaldt Slutbrugerlicensaftaler , eller EULA'er. Ofte er du ikke engang i stand til at se en EULA indtil efter du har købt varen, den dækker. Selvom der har været en del kontroverser om, hvorvidt disse aftaler er håndhæves , har flere domstole stadfæstet deres legitimitet.

Er softwarelicensaftaler derfor juridisk bindende?

I modsætning til EULA'er, gratis softwarelicenser fungerer ikke som kontraktmæssige udvidelser af eksisterende lovgivning. Ingen aftale mellem parter er nogensinde afholdt, fordi en ophavsret licens er blot en erklæring om tilladelser til noget, der ellers ville blive nægtet som standard i henhold til ophavsretsloven.

Hvad er forskellen mellem Eula og softwarelicensaftale?

En slutbruger Licensaftale ( EULA ) er en type af licenskontrakt mellem dig og køberen af din software . I modsætning hertil, en Vilkår Service (ToS) er et juridisk dokument, der bredere dækker forventet brugeradfærd og reglerne til brugere, når de bruger din software.