Kan du fejle MBE'en og stadig bestå overliggeren?
Kan du fejle MBE'en og stadig bestå overliggeren?

Video: Kan du fejle MBE'en og stadig bestå overliggeren?

Video: Kan du fejle MBE'en og stadig bestå overliggeren?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Svaret er ja i de fleste stater. I de fleste stater, så længe du kompensere for eventuelle tabte point på essaydelen af eksamen , du kan fejle MBE og stadig bestå barexam . For eksempel i New York, du har brug for 266 ud af 400 potentielle point til bestå advokateksamenen.

Også at vide er, hvor mange MBE-spørgsmål skal du bruge for at bestå baren?

Det er den omtrentlige procentdel af spørgsmål at du skal svare rigtigt på " passere " det MBE i en tilstand, der kræver en 133 som en bestået MBE score. NØGLE: RAW SCORE: Dette betyder det korrekte tal (ud af 190 scorede spørgsmål) for at bestå.

For det andet, hvad er den nemmeste bar at passere? Den nemmeste bar Eksamen til Passere South Dakota rangerer som staten med nemmeste eksamen, efterfulgt af Wisconsin, Nebraska og Iowa.

Også spurgt, hvad er en bestået score på MBE?

Disse er de omtrentlige scoringer du ønsker at sigte efter for at have en bestået MBE-score : Hvis du sigter efter en MBE konverterede score på 131-135 (som er en bestået score i de fleste jurisdiktioner, der kræver scoringer af 262-270 til passere ), bør du sigte efter 58%-62%. Vi foreslår, at man sigter efter mindst 60 % for at være sikker.

Hvor mange point tilføjes til rå MBE?

Hver scorede MBE spørgsmålet er et point værd, for i alt 175 point . Det her rå score konverteres derefter til en skaleret score mellem 1-200.

Anbefalede: