Hvad er en post test loop i C++?
Hvad er en post test loop i C++?

Video: Hvad er en post test loop i C++?

Video: Hvad er en post test loop i C++?
Video: C++ | Модификаторы Типов | Указатели | 02 2024, Kan
Anonim

Mere om kontrolstrukturer i C ++

I både mens og for sløjfer , det prøve udtryk evalueres, før du kører kroppen af sløjfe ; Disse sløjfer hedder præ - test sløjfer . Det prøve udtryk for et gøre… mens sløjfe er vurderet efter udfører kroppen af sløjfe ; det her sløjfe kaldes en stolpe - testsløjfe.

I forhold til dette, hvad er en post test loop?

EN posttest loop er en, hvor blokken skal gentages, indtil den angivne betingelse ikke længere er sand, og betingelsen er testet efter blokeringen udføres. Links: Løkketest.

Derudover, hvad er de 3 typer sløjfer? Sløjfer er kontrolstrukturer, der bruges til at gentage en given kodesektion et vist antal gange, eller indtil en bestemt betingelse er opfyldt. Visual Basic har tre vigtigste typer af sløjfer : for.. næste sløjfer , gør sløjfer og mens sløjfer.

Folk spørger også, hvilken loop type anses for at være en post test loop?

Fordi gør mens sløjfer kontrollere tilstand efter at blokken er udført, er kontrolstrukturen ofte også kendt som en post-test loop. Kontrast med mens loop , som tester tilstand før koden i blokken udføres, gør-mens-løkke er en udgang- tilstand sløjfe.

Hvad er loop i C++ med eksempel?

EN sløjfe bruges til at udføre en blok af sætninger gentagne gange, indtil en bestemt betingelse er opfyldt. Til eksempel , når du viser tal fra 1 til 100, vil du måske indstille værdien af en variabel til 1 og vise den 100 gange, hvilket øger dens værdi med 1 for hver sløjfe iteration.