Hvad er DD () i laravel?
Hvad er DD () i laravel?

Video: Hvad er DD () i laravel?

Video: Hvad er DD () i laravel?
Video: Laravel UUID with Foreign Keys: Speed Benchmark of Two Approaches 2024, Kan
Anonim

Laravel har en specifik kort hjælpefunktion til at vise variabler – dd() – står for "Dump and Die", men det er ikke altid praktisk.

Også spurgt, hvad er DD i laravel?

VarDumper-komponenten giver mekanismer til gennemgang af enhver vilkårlig PHP-variabel. Den er bygget ovenpå og giver en abetter dump() funktion, som du kan bruge i stedet for var_dump. Laravel 5 har erstattet dd (), dump og die, fungerer så det vil inkludere dette under emhætten.

Hvad er hjælpere i laravel? Laravel omfatter en række globale" hjælper " PHP-funktioner. Så dybest set, hjælpere i Laravel er indbyggede hjælpefunktioner, som du kan kalde fra hvor som helst i din applikation. Hvis de ikke var blevet leveret af kernerammen, var du måske endt med at udvikle din egen hjælper klasser.

På denne måde, hvad er brugen af snegl i laravel?

EN snegl er en forenklet version af en streng, typisk URL-venlig. Handlingen med at "slugge" en streng involverer normalt at konvertere den til ét bogstav og fjernelse af alle ikke-URL-venlige tegn (mellemrum, bogstaver med accent, og-tegn osv.). Den resulterende streng kan derefter være Brugt som identifikator for en bestemt ressource.

Hvad er Print_r?

Det print_r () funktion er en indbygget funktion i PHP og bruges til at udskrive eller vise oplysninger, der er gemt i tilgængelig. Denne parameter er af boolesk type, hvis standardværdi er FALSE og bruges til at gemme output fra print_r ()funktion i en variabel i stedet for at udskrive den.

Anbefalede: