Hvordan virker sletning i C++?
Hvordan virker sletning i C++?

Video: Hvordan virker sletning i C++?

Video: Hvordan virker sletning i C++?
Video: Sådan sletter du din profil på Facebook 2024, Kan
Anonim

Hvornår slette er bruges til at deallokere hukommelse til en C++ klasseobjekt, objektets destruktor er kaldet før objektets hukommelse er afallokeret (hvis objektet har en destruktor). Hvis operanden til slette operatør er en modificerbar l-værdi, dens værdi er udefineret efter objektet er slettet.

Spørgsmålet er også, hvad er forskellen mellem slet og slet i C++?

Begge bruges til samme formål, men de har stadig nogle forskelle , det forskelle er: slette er en operatør, hvorimod free() er en biblioteksfunktion. slette frigør den tildelte hukommelses- og opkaldsdestruktor. Men free() de-allocatememory, men kalder ikke destructor.

Man kan også spørge, hvordan virker C++ new? Hvornår ny bruges til at allokere hukommelse til en C++ klasseobjekt kaldes objektets konstruktør, efter at hukommelsen er allokeret. Når du tildeler et array ved hjælp af ny operatør, kan den første dimension være nul - den ny operatør returnerer en unik pointer.

Man kan også spørge, hvad er brugen af ny og slet operator i C++?

C++ understøtter dynamisk allokering og deallokering af objekter ved hjælp af nye og slette operatører . Disse operatører allokere hukommelse til objekter fra en pulje kaldet thefree store. Det ny operatør kalder specialfunktionen operatør ny , og slet operatør kalder den særlige funktion operatør slette.

Skal jeg slette pointers C++?

1 svar. Det gør du ikke skal slettes det, og desuden skal du ikke slette det. Hvis jorden er et automatisk objekt, frigives det automatisk. Altså manuelt sletter -en pointer til det går du ind i udefineret adfærd.