Hvordan opretter jeg et rumligt indeks i PostGIS?
Hvordan opretter jeg et rumligt indeks i PostGIS?

Video: Hvordan opretter jeg et rumligt indeks i PostGIS?

Video: Hvordan opretter jeg et rumligt indeks i PostGIS?
Video: Spatial Indexing in PostGIS | Vacuuming and Analyzing 2024, Kan
Anonim

At bygge en rumligt indeks på en tabel med en geometrisøjle skal du bruge " OPRET INDEKS " fungerer som følger: OPRET INDEKS [indeksnavn] TIL [tabelnavn] BRUGER GIST ([geometrikolonne]); Indstillingen "USING GIST" fortæller serveren, at den skal bruge et GiST (Generalized Search Tree) indeks.

Ved også, hvordan rumlige indekser fungerer?

EN rumligt indeks er en datastruktur, der giver adgang til en rumlige objekt effektivt. Det er en almindelig teknik, der bruges af rumlige databaser. Uden indeksering , enhver søgning efter en funktion ville kræver en "sekventiel scanning" af hver post i databasen, hvilket resulterer i meget længere behandlingstid.

Desuden, hvad er et GiST-indeks? Det GiST er en udvidelig datastruktur, som giver brugerne mulighed for at udvikle sig indekser over enhver form for data, der understøtter ethvert opslag over disse data. GiST opnår dette ved at tilføje en API til Postgres's indeks system, som enhver kan implementere til deres specifikke datatype.

Også spurgt, hvad er spatial index i mysql?

SPATIAL INDEX skaber et R-træ indeks . Til lagringsmotorer, der understøtter ikke-rumlig indeksering af rumlige kolonner, skaber motoren et B-træ indeks . Et B-træ indeks på rumlige værdier er nyttige til eksakte værdiopslag, men ikke til rækkeviddescanninger.

Hvad er geodatatyper?

1 Geografiske data . Geografiske data omfatter den relative geografiske information om jorden og dens egenskaber. Et par bredde- og længdegradskoordinater definerer en bestemt placering på jorden. Geografiske data er af to typer ifølge lagringsteknikken, nemlig raster data og vektor data.

Anbefalede: