Hvad er almindeligt navn i LDAP?
Hvad er almindeligt navn i LDAP?

Video: Hvad er almindeligt navn i LDAP?

Video: Hvad er almindeligt navn i LDAP?
Video: What is LDAP and Active Directory ? How LDAP works and what is the structure of LDAP/AD? 2024, Kan
Anonim

Det almindeligt navn (CN) attribut refererer til navn af en post (dvs. individet (entitet|objekt) navn ) for hvem/hvilken du forespørger. Den indeholder feltet DisplayName.

Ved også, hvad er LDAP-navnet?

LDAP DN'er og RDN'er. En fornem navn (normalt kun forkortet til "DN") identificerer entydigt en post og beskriver dens position i DIT. DN'er består af nul eller flere kommaseparerede komponenter kaldet relative distinguished navne , eller RDN'er.

Man kan også spørge, hvad er CN og DC i LDAP? Monikeren "ou" betyder organisatorisk enhed. Komponenten" cn =Test2" er et objekt, hvis almindelige navn er "Test2". Monikeren " cn " betyder almindeligt navn. Tilsvarende kaldes " dc " betyder domænekomponent. Komponenten " dc =MitDomæne" er en domænekomponent med navnet "MitDomæne".

Desuden, hvad er almindelig navneannonce?

Almindeligt navn (ISO 9594)# Den Almindeligt navn attributtype angiver en identifikator for et objekt. En attributværdi for almindeligt navn er en streng valgt enten af den person eller organisation, den beskriver, eller den organisation, der er ansvarlig for det objekt, den beskriver for enheder og applikationsenheder.

Hvad er en LDAP-attribut?

LDAP # Attribut har en attributTypes, som indeholder navnet på det attribut (som linker det til en Attribut Type) og et valgfrit sæt af Attribut Valgmuligheder og en samling af en eller flere værdier. EN LDAP Posten indeholder en samling af Egenskaber . Attribut er defineret i LDAP Skema.

Anbefalede: