Hvordan kontrollerer man, om en streng er et heltal i Java?
Hvordan kontrollerer man, om en streng er et heltal i Java?

Video: Hvordan kontrollerer man, om en streng er et heltal i Java?

Video: Hvordan kontrollerer man, om en streng er et heltal i Java?
Video: Lecture 08: Arduino Conditional Statements | Robojax Arduino Step By Step Course 2024, April
Anonim

Du kan bruge Heltal . parseInt() eller Heltal . valueOf() for at få hele tallet fra strengen , og fange det undtagelse hvis det er ikke en parsabel int . Du vil være sikker på at fange det NumberFormatException den kan kaste.

På samme måde, hvordan kontrollerer du, om et tegn er et heltal i Java?

  1. Hvis du vil vide, om et tegn er et Unicode-bogstav eller -cifre, skal du bruge tegnet. er Bogstav og Karakter. isDigit metoder.
  2. Hvis du vil vide, om et tegn er et ASCII-bogstav eller et ciffer, så er den bedste ting at gøre at teste ved at sammenligne med tegnintervallerne 'a' til 'z', 'A' til 'Z' og '0' til '9'.

Er Java også et alfanumerisk? Java regex for kun at tillade alfanumerisk tegn. Vi kan bruge det givne regulære udtryk, der bruges til at validere brugerinput på en sådan måde, at det kun tillader det alfanumerisk tegn. Alfanumerisk tegn er alle alfabeter og tal, dvs. bogstaverne A–Z, a–z og cifrene 0–9.

Er et heltal derfor en streng Java?

Forskellene mellem Heltal og Snor genstande i Java er: Heltal kan konverteres til Snor , men Snor kan ikke konverteres til Heltal . Heltal er en numerisk værdi og Snor er en tegnværdi repræsenteret i anførselstegn.

Er C# et ciffer eller et bogstav?

C# | Char. I C# , Char. IsLetterOrDigit() er et system. Char struct metode, som bruges til at kontrollere, om en Unicode Karakter kan kategoriseres som en brev eller decimal ciffer.

Anbefalede: