Hvor meget koster det at blive Microsoft Office certificeret?
Hvor meget koster det at blive Microsoft Office certificeret?

Video: Hvor meget koster det at blive Microsoft Office certificeret?

Video: Hvor meget koster det at blive Microsoft Office certificeret?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Når du har bestået alle nødvendige eksamener, vil du blive certificeret . Mens alle forberedelsesressourcerne er gratis, er hvert niveau omkostninger omkring $160 at fuldføre. Det her er først certificering program, og der kræves ingen forudsætninger. Du mestrer det grundlæggende i Word, Excel, PowerPoint, Access og Outlook.

Med hensyn til dette, hvor meget koster det at få Microsoft certificeret?

Individet Microsoft certificeringsomkostninger af eksamener på Associate- og Expertniveau er typisk $165 USD** pr. eksamen. Det her er omkostningerne at tage eksamen; uanset om du består eller ikke. Det koste at tage Microsoft certificering Eksamener på "associeret"- og "ekspertniveau" koster typisk $165 USD** pr. eksamen.

Udover ovenstående, er det værd at få Microsoft Office-certificeret? Træning og Kontor Support er et område, hvor du vil finde MOS-certificeringer angivet som et jobkrav. Bare fordi du bruger Word, Excel, PowerPoint, Outlook eller Access regelmæssigt, betyder det ikke, at det er det værd at blive certificeret . Det kan være værd at tage et kursus eller to i at bruge en Microsoft Office produkt.

Desuden, hvordan bliver jeg Microsoft Office certificeret?

  1. Vigtig information. Gradsniveau.
  2. Trin 1: Opnå grundlæggende computerfærdigheder. Før de bliver certificeret Microsoft Office Specialist (MOS), skal enkeltpersoner opnå grundlæggende computerfærdigheder.
  3. Trin 2: Tilmeld dig Microsoft Office-kurser.
  4. Trin 3: Vælg et certificeringsprogram.
  5. Trin 4: Tag certificeringseksamener.

Hvor meget koster en Microsoft Excel-certificering?

Microsoft har givet Certiport licens til at levere Excel certificering . De to seneste tests (pr. april 2019) er Excel 2016 og Excel 2016 Ekspert. I øjeblikket er der to priser : $100 for et enkelt skud ved testen eller $120 for en chance for at tage testen, og prøv derefter igen, hvis du ikke består.

Anbefalede: