Accepterer Amazon bitcoin 2018?
Accepterer Amazon bitcoin 2018?

Video: Accepterer Amazon bitcoin 2018?

Video: Accepterer Amazon bitcoin 2018?
Video: Пол Кемп-Робертсон: Биткойн. Пот. Tide. Будущее за валютой брендов 2024, Kan
Anonim

Fra 2018 , online shoppere kan køb T-shirts af høj kvalitet i bomuld med ordene "I Accepter Bitcoin " på Amazon .com Inc. (NASDAQ: AMZN), men de er stadig ikke lov til at betale for skjorten med faktiske bitcoin.

Ved også, vil Amazon acceptere Bitcoin?

Bitcoin kan bruges til at købe en række produkter, der er tilgængelige på Amazon . Verdens største forhandler har dog forholdt sig stille om muligheden for direkte kryptovalutabetalinger. Selvom det gør ikke acceptere bitcoin , Amazon accepterer Gavekort der kan anvendes på alle køb.

Derudover, kan du faktisk købe ting med Bitcoin? Overvejer det bitcoin er en digital valuta, er det mere sjældent, at faktiske butikker accepterer den som betalingsmetode. Du kan brug bitcoin til købe et gavekort og så butik hos disse forhandlere eller andre en af de 200-som de arbejder med, herunder giganter som Nike, Target og Starbucks.

For det andet, vil Amazon acceptere Dogecoin?

Doge4Amazon - Accepter Dogecoin som betalingsmetode. I øjeblikket Amazon gør ikke acceptere kryptovalutaer som betalingsmetode fremmedgørende mange mennesker, der gør ikke har en traditionel bankkonto. Amazon .combeing førende inden for innovation bør acceptere Dogecoin , som betalingsform. Dogecoin er hurtig, billig og stabil.

Kan jeg købe en bil med Bitcoin?

Ved kun at bruge denne digitale valuta kan du kan start en blog, få en sandwich fra en kendt restaurant, tilmeld dig en datingside, book flybilletter, bestil blomster til din mor og købe acar . Faktisk brugte online- bil markedsplads, Beepi, konstaterede tidligt, at den ville acceptere Bitcoin betalinger.

Anbefalede: