Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer kontrolrelæer?
Hvordan fungerer kontrolrelæer?

Video: Hvordan fungerer kontrolrelæer?

Video: Hvordan fungerer kontrolrelæer?
Video: How Relays Work - Basic working principle electronics engineering electrician amp 2024, Kan
Anonim

EN styrerelæ er en elektrisk komponent, der åbner eller lukker en kontakt for at tillade strøm at flyde gennem en ledende spole, hvor spolen ikke kommer i direkte kontakt med kontakten. Styrerelæer er elektromagnetiske enheder, der typisk styring strømstrømmen går i kredsløb.

Også spurgt, hvordan fungerer relæer?

Hvordan relæer fungerer

  1. Indgangskredsløbet (blå sløjfe) er slukket, og der løber ingen strøm gennem det, før noget (enten en sensor eller en afbryderlukning) tænder det.
  2. Når der løber en lille strøm i indgangskredsløbet, aktiverer den elektromagneten (her vist som en mørkeblå spole), som producerer et magnetfelt rundt om den.

På samme måde, hvad er relæ og dets typer? Fast tilstand Relæer Disse er forskellige typer : siv relæ koblet SSR, transformer koblet SSR, foto-koblet SSR, og så videre. Solid State Relæer.

Ligeledes spørger folk, hvorfor relæ bruges?

EN relæ er en elektromagnetisk kontakt, dvs Brugt at tænde og slukke for et kredsløb med et lavt effektsignal, eller hvor flere kredsløb skal styres af et signal. Vi ved, at de fleste af de avancerede industrielle applikationsenheder har relæer for deres effektive virke.

Hvordan fungerer intet NC-relæ?

Normalt lukket ( NC ) kontakter afbryder kredsløbet, når relæ er aktiveret; kredsløbet er tilsluttet, når relæ er inaktiv. SPST- INGEN (Enkelt-polet enkeltkast, normalt åbent) relæer have en enkelt formular A-kontakt eller tage kontakt. Disse har to terminaler, som kan være tilsluttet eller afbrudt.

Anbefalede: