Hvad er ufanget typefejl i JavaScript?
Hvad er ufanget typefejl i JavaScript?

Video: Hvad er ufanget typefejl i JavaScript?

Video: Hvad er ufanget typefejl i JavaScript?
Video: Полный курс React JS для начинающих - Изучи Реакт за 2 часа! +таймкоды 2024, Kan
Anonim

Ufanget betyder fejl blev ikke fanget i en fangstopgørelse, og Typefejl er fejl navn. undefined er ikke en funktion: Dette er meddelelsesdelen. Med fejl beskeder, skal du læse dem meget bogstaveligt. For eksempel i dette tilfælde betyder det bogstaveligt talt, at koden forsøgte at bruge udefineret, som om det var en funktion.

På denne måde, hvad er typefejl i JS?

Det samme går ind JavaScript ! Hvis du tilføjer 1 og H ind JavaScript eller når du forsøger at udføre operationer på to operander af uovertruffen typer , JavaScript kaster en Typefejl . Per MDN: 'A Typefejl kastes, når en operand eller et argument, der sendes til en funktion, er inkompatibelt med type forventes af den pågældende operatør eller funktion.

Hvad betyder Kan ikke læse egenskaben for udefineret? Ufanget typefejl: Kan ikke læse ejendom 'ikke' af udefineret . I grundlæggende termer, udefinerede midler at en variabel er blevet erklæret, men endnu ikke er blevet tildelt en værdi.

Ligeledes spørger folk, er det ikke en funktion i JS?

Dybest set har du en fungere pointer i EAX, da JS motoren kan ikke fortælle, hvad variablen er på kompileringstidspunktet - den kan kun finde ud af det ved kørselstidspunktet. Det betyder bogstaveligt talt det er IKKE en funktion ! Det betyder, at du gør noget (forkortet) som dette: fungere foo(){

Hvad er typefejlen?

Ved statistisk hypotesetestning, en type jeg fejl er afvisningen af en sand nulhypotese (også kendt som en "falsk positiv" konklusion eller konklusion), mens en type II fejl er ikke-afvisning af en falsk nulhypotese (også kendt som en "falsk negativ" konklusion eller konklusion).

Anbefalede: