Hvad er Slice-operation i OLAP?
Hvad er Slice-operation i OLAP?

Video: Hvad er Slice-operation i OLAP?

Video: Hvad er Slice-operation i OLAP?
Video: Как использовать Power Pivot в Excel | Полное руководство 2024, Kan
Anonim

Skive : Den vælger en enkelt dimension fra OLAP terning, hvilket resulterer i en ny underkubeoprettelse. I kuben givet i oversigtssektionen, Skive udføres på dimensionen Time = "Q1". Pivot: Det er også kendt som rotation operation mens den roterer den aktuelle visning for at få en ny visning af repræsentationen.

Spørgsmålet er også, hvad er udskæring og terninger i OLAP?

OLAP (Online Analytical Processing) er en computerproces, der gør det muligt for brugeren at vælge og udtrække data fra forskellige synspunkter. Udskæring og udskæring begrebet bruges generelt i OLAP databaser, der præsenterer data for slutbrugeren i flerdimensionelt kubeformat som et 3D-regneark (kaldet et OLAP terning).

Udover ovenstående, hvor mange dimensioner er valgt i udsnitsdrift? én dimension

hvad er OLAP eksempel?

OLAP Terning definition. An OLAP Cube er en datastruktur, der tillader hurtig analyse af data i henhold til de mange dimensioner, der definerer et forretningsproblem. En multidimensionel terning til rapportering af salg kan være, for eksempel , sammensat af 7 dimensioner: sælger, salgsbeløb, region, produkt, region, måned, år.

Hvad er OLAP-servere?

Online analytisk behandling Server ( OLAP ) er baseret på den multidimensionelle datamodel. Det giver ledere og analytikere mulighed for at få et indblik i informationen gennem hurtig, konsistent og interaktiv adgang til information.

Anbefalede: