Hvad er blob i Javascript?
Hvad er blob i Javascript?

Video: Hvad er blob i Javascript?

Video: Hvad er blob i Javascript?
Video: Fetch - Как получить данные? Используем JavaScript 2024, Kan
Anonim

EN Blob objekt repræsenterer et fillignende objekt af uforanderlige, rå data; de kan læses som tekst eller binære data eller konverteres til en ReadableStream, så dens metoder kan bruges til at behandle dataene. Klatter kan repræsentere data, der ikke nødvendigvis er i en JavaScript -native format.

Med hensyn til dette, hvad er brugen af blob i JavaScript?

I bund og grund, Blob giver JavaScript noget lignende midlertidige filer, og URL.createObjectURL() lader dig behandle dem klatter som om de var filer på en webserver. Du skal muligvis sende gennem en API, hvor en URL forventer data, der er fillignende.

Man kan også spørge, hvad er en BLOB-datatype? EN BLOB (binært stort objekt) er en binær streng med varierende længde, der kan være op til 2, 147, 483, 647 tegn lang. Ligesom andre binære typer , BLOB strenge er ikke knyttet til en tegntabel. Ud over, BLOB strenge har ikke karakter data.

Ved siden af ovenstående, hvad betyder klat?

Binært stort objekt

Hvad er en blob-URL?

Blob-URL'er kan kun genereres internt af browseren. Blob-URL /Objekt URL er en pseudoprotokol, der er tilladt Blob og Filobjekter, der skal bruges som URL kilde til ting som billeder, downloadlinks til binære data og så videre.

Anbefalede: