Hvilke oplysninger er gemt i en stregkode?
Hvilke oplysninger er gemt i en stregkode?

Video: Hvilke oplysninger er gemt i en stregkode?

Video: Hvilke oplysninger er gemt i en stregkode?
Video: Desktop Barcode Scanner 1D 2D QR Code USB Automatic Sensing Data Matrix Reader Supermarket Store 2024, Kan
Anonim

Det stregkode indeholder data om produkttype, størrelse, producent og oprindelsesland. Den indeholder også et kontrolciffer, så computeren kan validere, at dataene er blevet indlæst korrekt. Det stregkode indeholder ikke pris. Prisen opbevares i stedet i databasen.

Hvordan virker stregkoder i denne forbindelse, hvilke oplysninger er gemt på dem?

EN stregkode i bund og grund er en måde at kode på Information i et visuelt mønster, som en maskine kan læse. EN stregkode scanneren læser dette mønster af sort-hvid, som derefter bliver til en tekstlinje, som din computer kan forstå.

Ved også, hvor meget information kan gemmes i en stregkode? 1) Mængde af data: Siden 2D stregkodedåse holde Information både lodret og vandret, det er i stand til at holde meget flere data – 4000 tegn eller mere!Som 1D stregkode kun holder Information horisontalt er det begrænset til kun nogle få alfanumeriske tegn.

Hvilke oplysninger gemmes på denne måde i QR-koden?

Kontakt Information : En scannet QR kode fungerer som et virtuelt visitkort, inklusive dit navn, telefonnummer, e-mail, adresse og virksomhedsoplysninger. Disse er automatisk gemt i en telefons kontakter, når den scannes.

Hvad er produktstregkode?

Universel Produkt Kode. UPC (teknisk refererer til UPC-A) består af 12 numeriske cifre, der er unikt tildelt hver varevare. Sammen med den tilhørende EAN stregkode , UPC er stregkode bruges hovedsageligt til scanning af handelsvarer på salgsstedet i henhold til GS1-specifikationer.

Anbefalede: