Indholdsfortegnelse:

Hvad er frekvensarray i statistik?
Hvad er frekvensarray i statistik?

Video: Hvad er frekvensarray i statistik?

Video: Hvad er frekvensarray i statistik?
Video: Frequency - Organisation of Data | Class 11 Economics - Statistics 2024, Kan
Anonim

EN Frekvens array er en array af frekvenser i henhold til varierende værdier, det vil sige en frekvens fordeling. Begrebet array ”bruges ofte til den enkelte frekvens fordelinger, som danner de separate rækker og kolonner i en bivariat frekvens bord.

Når man tager dette i betragtning, hvad er array i statistik?

I matematik, en array er et arrangement af tal eller symboler i rækker og kolonner. I Statistikker det er en gruppe af tal i rækker og kolonner med det mindste i begyndelsen og resten i størrelsesorden op til det største til sidst.

Ved også, hvad du mener med frekvensfordeling? Frekvensfordeling er en tabel, der viser frekvens af forskellige udfald i en prøve. Hver post i tabellen indeholder frekvens eller optælling af forekomster af værdier inden for en bestemt gruppe eller interval, og på denne måde opsummerer tabellen fordeling af værdier i prøven.

For det andet, hvad er frekvensfordeling. Hvordan adskiller det sig fra frekvensarray?

Frekvens array henviser til diskret serievisning frekvens svarende til en eller anden diskret værdi, mens frekvensfordeling henviser til en serie, der viser frekvenser svarende til forskellige klasse-intervaller. Hvis vi er bruger data, som allerede er indsamlet af en anden, er det sekundære data.

Hvad er de 3 typer af frekvensfordelinger?

Typer af frekvensfordeling

  • Grupperet frekvensfordeling.
  • Ugrupperet frekvensfordeling.
  • Kumulativ frekvensfordeling.
  • Relativ frekvensfordeling.
  • Relativ kumulativ frekvensfordeling.

Anbefalede: