Hvad er AMPS i mobilkommunikation?
Hvad er AMPS i mobilkommunikation?

Video: Hvad er AMPS i mobilkommunikation?

Video: Hvad er AMPS i mobilkommunikation?
Video: First generation (1G) & Advanced Mobile phone System (AMPS) in cellular communication system 2024, Kan
Anonim

Fremskreden Mobiltelefon Service ( AMPS ) er et standardsystem til analogt signal cellulære telefontjeneste i USA og bruges også i andre lande. Den er baseret på den indledende elektromagnetiske strålingsspektrumallokering for cellulære service af Federal Kommunikation Kommissionen (FCC) i 1970.

Hvis man tager dette i betragtning, er en digital version af forstærkere?

D- AMPS ( Digital -Avanceret mobiltelefontjeneste), nogle gange stavet DAMPS, er en digital version af AMPS (Advanced Mobile Phone Service), den originale analoge standard for mobiltelefontjenester i USA. Både D- AMPS og AMPS bruges nu i mange lande.

Ydermere, er 136 en fugtig? Midlertidig standard 136 omtales ofte som DAMPS (Digital Advanced Mobile Phone Service). Dette system bruger en TDMA-proces (Time Division Multiple Access) over radiogrænsefladen, som svarer til den, der bruges i GSM.

Ligeledes spørger folk, hvad er et mobiltelefonsystem?

EN mobiltelefon er en trådløs håndholdt enhed der blandt andet giver brugerne mulighed for at foretage og modtage opkald og sende tekstbeskeder. Den tidligste generation af mobiltelefoner kun kunne foretage og modtage opkald. EN mobiltelefon kan også være kendt som en mobiltelefon eller blot en mobiltelefon.

Hvad er brugen af GSM?

GSM er en åben og digital cellulær teknologi, der bruges til at transmittere mobile tale- og datatjenester, og opererer på 850MHz, 900MHz, 1800MHz og 1900MHz frekvensbåndene. GSM Systemet blev udviklet som et digitalt system, der anvender time division multiple access (TDMA) teknik til kommunikationsformål.

Anbefalede: