Er Nabi-tabletter gode?
Er Nabi-tabletter gode?

Video: Er Nabi-tabletter gode?

Video: Er Nabi-tabletter gode?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Kan
Anonim

Det Nabi er en fantastisk tablet at børnene kan lave deres egne. Sendt fra Amazon til tiden og inden godt tilstand.

I betragtning af dette, hvad gør en Nabi-tablet?

Produkt beskrivelse. Som verdens første fuldt udstyrede Android tablet lavet specielt til børn nabi leverer en bred vifte af oplevelser til at engagere, underholde og uddanne børn, herunder kiddificeret web-browsing, se film og tv-serier, læse bøger, lære matematik og spille spil.

For det andet, hvad er den nyeste Nabi-tablet? Det Nabi 2 er en syv-tommer "kun for børn" tablet . Den kører på Android 4.0 Ice Cream Sandwich OS, har 1 GB RAM, et 2 MP kamera og er Wi-Fi og Bluetooth aktiveret. Den kommer med en "drop safe" kofanger og er forudindlæst med 25 gratis spil, 50 gratis sange og 30 tre bøger.

Er Nabi-tablet så afbrudt?

For dem, der modtager opdateringer som nævnt ovenfor, din nabi bliver en stamgæst Android tablet med begrænset nabi service som f.eks nabi Tilstand, forældretilstand, opgaveliste, tidskontroller og nabi hjælpeapps. Som et resultat vil du ikke længere være i stand til at købe apps gennem App Zone eller bruge nabi apps såsom nabiRadio. 10.

Har Nabi-tablet internet?

JA! I mor/far-tilstand du har komplet internet adgang. I Nabi mode dig kan brug enten Fooz Web eller Maxthon Kidsfe Browser. Enten dig brug for for at godkende de websteder, du ønsker, at dine børn skal se.

Anbefalede: