Hvad er ordnet liste i HTML?
Hvad er ordnet liste i HTML?

Video: Hvad er ordnet liste i HTML?

Video: Hvad er ordnet liste i HTML?
Video: Learn HTML lists in 4 minutes 📋 2024, Kan
Anonim

An bestilt liste er typisk en nummereret liste af varer. HTML 3.0 giver dig mulighed for at styre sekvensnummeret - for at fortsætte, hvor det forrige liste slap, eller for at starte ved et bestemt nummer.

Heraf, hvad er ordnet og uordnet liste i HTML?

Arbejder med HTML-lister Uordnet liste - Bruges til at skabe liste af relaterede emner, uden særlig rækkefølge. Bestilte liste - Bruges til at skabe en liste af relaterede genstande, i en bestemt rækkefølge.

Man kan også spørge, hvad er forskellen mellem ordnet liste og uordnet liste i HTML? Uordnet liste : Den har nej bestille af genstande, som har et punkt foran. Tag - en' uordnet liste ' begynder med

tag . Hver liste varen starter med

  • tag.

    Udover ovenstående, hvad er ordnet liste og uordnet liste?

    Bestilte lister bruges til lister af genstande, for hvilke rækkefølgen af emnerne har betydning. Syntaksen foran bestilt liste er nøjagtig det samme som for en uordnet liste . Men at skabe en bestilt liste , bruges ol-mærket i stedet for ul-mærket.

    Hvad er de forskellige typer af uordnet liste?

    Der er tre listetyper i HTML: uordnet liste - bruges til at gruppere et sæt relaterede emner i ingen bestemt rækkefølge. bestilt liste - bruges til at gruppere en række relaterede varer i en bestemt rækkefølge. beskrivelse liste - bruges til at vise navn/værdi-par såsom termer og definitioner.

    Uordnede lister

    • mælk.
    • brød.
    • smør.
    • kaffebønner.

Anbefalede: