Hvad er Swift-objektopbevaring?
Hvad er Swift-objektopbevaring?

Video: Hvad er Swift-objektopbevaring?

Video: Hvad er Swift-objektopbevaring?
Video: Overview of Swift Object Storage 2024, April
Anonim

OpenStack Swift , også kendt som OpenStack Object Storage , er open source-software designet til at styre opbevaring af store mængder data omkostningseffektivt på lang sigt på tværs af klynger af standard serverhardware.

Hvad er SwiftStack-lagring?

SwiftStack er et brancheførende objekt opbevaring software firma. Med OpenStack Swift i sin kerne, SwiftStack tilbyder en fleksibel og kraftfuld software-defineret opbevaring løsning, der giver operatører mulighed for at implementere, integrere og skalere på standardhardware.

For det andet, hvad er Ceph Object Storage? f/) er en fri software opbevaring platform, implementerer objekt opbevaring på en enkelt distribueret computerklynge, og giver grænseflader til objekt -, blok- og filniveau opbevaring.

Ydermere, hvilken opbevaring administreres af Swift?

Objekt opbevaring administreres af Swift . Forklaring: Dette Swift er også kendt som Object Store-projektet. Det giver opbevaring relateret software baseret på cloud-type.

Hvad er OpenStack-lagring?

OpenStack kan gemme billeder af din virtuelle maskine (VM) inde i et objekt Opbevaring system, som et alternativ til at gemme billederne på et filsystem. Integration med OpenStack Identitet, og arbejder med OpenStack Dashboard.

Anbefalede: