Indholdsfortegnelse:

Hvordan sorterer jeg en kolonne i SSRS?
Hvordan sorterer jeg en kolonne i SSRS?

Video: Hvordan sorterer jeg en kolonne i SSRS?

Video: Hvordan sorterer jeg en kolonne i SSRS?
Video: Sortere på valgfri kolonne i Excel 2024, April
Anonim

1 svar

  1. Klik på bordet eller gitteret for at få små grå felter til at dukke op. Klik i øverste venstre hjørne og vælg egenskaber.
  2. For dynamisk sortering vælg cellen i en tabel (ikke overskriften) og klik på "Tekstboksegenskaber". Vælg 'Interaktiv Sortering ' og vælg 'Aktiver interaktiv sortering på denne tekstboks'.

Desuden, hvordan sorterer jeg i SSRS?

For at sortere data i en Tablix-dataregion

  1. Højreklik på et rækkehåndtag på designoverfladen, og klik derefter på Tablix-egenskaber.
  2. Klik på Sortering.
  3. Følg disse trin for hvert sorteringsudtryk: Klik på Tilføj. Indtast eller vælg et udtryk, som dataene skal sorteres efter.
  4. Klik på OK.

Desuden, hvor mange poster kan Ssr'er håndtere? SSRS 2008R2 understøtter. xls filtypenavn til Excel, men disse Excel-filer understøtter en maksimum af 65.536 optegnelser per ark. Når du forsøger at eksportere en SSRS rapport, der har mere end 65.536 optegnelser det vilje undlader at eksportere rapporten til Excel.

På denne måde, hvad er interaktiv sortering i SSRS?

Interaktiv sortering bruges til at levere sortering kontrol til slutbrugeren, som vi ser på populære e-handelswebsteder som Amazon. Interaktiv sortering i SSRS giver op- og ned-pile til at skifte mellem stigende rækkefølge og faldende rækkefølge.

Hvilket objekt bruges til at sortere og filtrere data i databasen?

Datatabellen. DefaultView Property er den DataView, der er knyttet til en DataTable, det kan være bruges til at sortere , filter , og søg i en datatabel.

Anbefalede: