Hvad er substantiver med nul artiklen?
Hvad er substantiver med nul artiklen?

Video: Hvad er substantiver med nul artiklen?

Video: Hvad er substantiver med nul artiklen?
Video: Grammar: How to use the zero article with nouns in English sentences 2024, April
Anonim

Begrebet nul artikel refererer til navneord sætninger, der indeholder nr artikler , bestemt eller ubestemt. Engelsk, som mange andre sprog, kræver ikke en artikel i flertal navneord sætninger med en generisk reference, en henvisning til en generel klasse af ting.

Bare så, hvad menes der med nul artikel?

I engelsk grammatik er udtrykket nul artikel refererer til en lejlighed i tale eller skrift, hvor et navneord eller navneord ikke er indledt af en artikel (en, en eller den). Generelt nej artikel bruges sammen med egennavne, massenavne, hvor referencen er ubestemt, eller flertalstalsnavneord, hvor referencen er ubestemt.

Man kan også spørge, hvornår skal man ikke bruge en artikel? Hvornår skal man bruge INGEN ARTIKEL på engelsk med 7 nyttige regler

  • Vi bruger normalt ingen artikler til at tale om ting generelt.
  • Vi bruger ikke en artikel, når vi taler om sport og spil.
  • Brug ikke artiklen før navnene på lande, medmindre navnet antyder, at landet består af mindre enheder eller bestanddele.
  • Brug ikke artiklen før navnet på sproget.

Simpelthen, hvad er et artikeleksempel?

Artikler er ord, der definerer et navneord som specifikt eller uspecifikt. Overvej følgende eksempler : Efter den lange dag smagte koppen te særlig godt. Ved at bruge artikel vi har vist, at det var en bestemt dag, der var lang, og en bestemt kop te, der smagte godt.

Hvad er nul artikler giver to situationer, hvor de bruges?

Nul artikler henvise til den del i skrift eller tale, hvor et "navneord eller navneord" er "ikke foran" af nogen af " artikler "(en, en, den).

Situationer, hvor de bruges:

  • Artikler bruges ikke sammen med egennavne.
  • Artikler bruges ikke med massenavneord (dem, der ikke kan tælles, såsom luft eller tristhed.).

Anbefalede: