Har Microsoft noget som Google Docs?
Har Microsoft noget som Google Docs?

Video: Har Microsoft noget som Google Docs?

Video: Har Microsoft noget som Google Docs?
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, Marts
Anonim

Microsoft endelig indhentet GoogleDocs ' realtidsredigering tilbage i 2013, men virksomheden er i gang Google i dag. Office 2016, den næste store version af Microsofts desktop suite af apps, vil inkludere real-time co-authoring til Word-dokumenter.

Udover dette, har Outlook noget som Google Docs?

Outlook brugere på iOS og Android har havde mulighed for at få adgang til deres Google Kør filer i et stykke tid. Vi bringer samme evne til Outlook .com. Nu, når du modtager en Google Doc, Slide eller Sheet, kan du åbne filen i Outlook.

Har Microsoft også Google Docs? Du kan brug Google Docs at åbne og redigere Microsoft Word dokumenter. Du kan selv downloade din Google doc som et ord dokument så det har en standard Word-udvidelse (.docx). Men det er ikke det eneste filformat Google Docs vil lad dig eksportere.

Har Office 365 på denne måde noget, der ligner Google Docs?

Begge Office 365 og Google Docs er webbaserede platforme, og de vil fungere fra enhver webbrowser - mere eller mindre. Det burde ikke komme som nogen overraskelse Google Docs udmærker sig i Chrome-browseren, mens Microsoft Office 365 fungerer bedst i Internet Explorer.

Hvad er forskellen mellem Microsoft Word og Google Docs?

Google , på den anden hånd, er gratis at bruge. Docs er en internetbrowserdrevet app og behøver ikke at blive installeret på enheden. Du kan få adgang docson enhver browser eller operativsystem, i modsætning til MicrosoftWord.

Anbefalede: