Hvad er en Tor skjult tjeneste?
Hvad er en Tor skjult tjeneste?

Video: Hvad er en Tor skjult tjeneste?

Video: Hvad er en Tor skjult tjeneste?
Video: Hvad er et VPN, og hvordan fungerer det? | NordVPN 2024, April
Anonim

Tor Browser (kan downloades på TorProject.org) giver dig mulighed for at browse eller surfe på nettet anonymt. EN skjult service er et websted, du besøger eller en service du bruger det Tor teknologi til at forblive sikker og, hvis ejeren ønsker det, anonym. Tor udviklere bruger vilkårene " skjulte tjenester " og "løg tjenester "omskifteligt.

Ved også, er det ulovligt at gå ind på det dybe web?

Det Dark Web På grund af den anonymitet, som Tor og sådanne private browsere tilbyder, er det desværre også en populær redeplads for kriminelle og ulovlig aktivitet. Mens det er lovligt at få adgang til det dybe web med en dedikeret eller anonym browser, mange websteder på det dybe web er ikke lovlige at besøge.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad Tor står for? Kommissorium

Heraf, hvad er en løgservice?

Løg tjenester er anonyme netværk tjenester der er eksponeret over Tor-netværket. I modsætning til konventionelt internet tjenester , løgtjenester er private, generelt ikke indekseret af søgemaskiner, og bruger selvcertificerende domænenavne, der er lange og svære at læse for mennesker.

Hvad er Facebook skjult tjeneste?

Facebooks ny skjult tjeneste gør det muligt for internetforbrugere, der bruger Tor - for at beskytte deres privatliv og sikkerhed - at bruge Facebook uden at deres webtrafik giver deres identitet væk og uden at blive lukket ude af det sociale netværks detektorer for svigagtig aktivitet.

Anbefalede: