Hvad betyder et stærkt maskinskrevet sprog?
Hvad betyder et stærkt maskinskrevet sprog?

Video: Hvad betyder et stærkt maskinskrevet sprog?

Video: Hvad betyder et stærkt maskinskrevet sprog?
Video: Statically Typed Languages - Intro to Computer Science 2024, April
Anonim

EN stærkt - skrevet programmering Sprog er en, hvor hver type af data (såsom heltal, tegn, hexadecimal, pakket decimal og så videre) er foruddefineret som en del af programmeringen Sprog og alle konstanter eller variable defineret for et givet program skal beskrives med en af datatyperne.

På denne måde, hvad betyder det for et sprog at være stærkt skrevet statisk skrevet, hvad forhindrer sige C i at blive stærkt skrevet?

Stærkt skrevet : det Sprog der kræver, at hvert objekt har type. Statisk skrevet : det Sprog hvis den udfører typekontrol på kompileringstidspunktet i stedet for run-time. I statisk skrevet sprog , fejlen vilje kastes på kompileringstidspunktet, ikke på køretidspunktet.

Derudover, er Python et stærkt indtastet sprog? Python er en dynamisk- maskinskrevet sprog . Java er en statisk- maskinskrevet sprog . I en svag maskinskrevet sprog , variabler kan implicit tvinges til ikke-relaterede typer, hvorimod i en stærkt maskinskrevet sprog de kan ikke, og en eksplicit konvertering er påkrævet. Både Java og Python er stærkt maskinskrevne sprog.

I forhold til dette, hvad er stærkt maskinskrevne sprog og svagt maskinskrevne sprog?

Den væsentligste forskel, groft sagt, mellem en stærkt maskinskrevet sprog og en svagt skrevet en er at en svagt skrevet man laver konverteringer mellem ikke-relaterede typer implicit, mens en stærkt skrevet man tillader typisk implicitte konverteringer mellem ikke-relaterede typer.

Er C stærkt eller svagt skrevet?

C er en statisk skrevet sprog, som betyder hver variabels type bestemmes på kompileringstidspunktet og ikke køretid som Python eller JavaScript. Så for at opsummere er det statisk, svagt skrevet Sprog. C er retfærdigt stærkt skrevet.

Anbefalede: