Hvad er forskellen mellem VAR og lad i JavaScript?
Hvad er forskellen mellem VAR og lad i JavaScript?

Video: Hvad er forskellen mellem VAR og lad i JavaScript?

Video: Hvad er forskellen mellem VAR og lad i JavaScript?
Video: JavaScript Cookies vs Local Storage vs Session Storage 2024, April
Anonim

Forskellen mellem var og let i JavaScript . var og lad bruges begge til variabel deklaration i javascript men forskel mellem dem er det var er funktionsomfang og lade er blokomfattet. Det kan siges, at en variabel erklæret med var er defineret i hele programmet i forhold til lade.

Skal du tilsvarende bruge VAR i Javascript?

Variabler erklæret med var er ikke blok scoped (selvom de er funktion scoped), mens de er med let og const. Dette er vigtigt, fordi hvad er meningen med blok scoping if du vil ikke brug det. Mest Javascript eksperter er enige var bør ikke bruges.

Desuden, hvad er var let og Const? ` konst ` er et signal om, at identifikatoren ikke vil blive gentildelt. ` lade ` er et signal om, at variablen kan omtildeles, såsom en tæller i en løkke eller en værdiswap i en algoritme. Det signalerer også, at variablen kun vil blive brugt i den blok, den er defineret i, hvilket ikke altid er hele den indeholdende funktion.

Kan jeg på denne måde bruge lad Javascript?

REDIGERE: lade og const understøttes af alle moderne browsere og er en del af ECMAScript 2015 (ES6) specifikationen. Grundlæggende, hvis du ikke behøver at understøtte noget under IE11, lade og const er sikre at brug nu til dags.

Hvad gør VAR i Javascript?

var bruges til at erklære variablen i javascript . var msg=""; betyder, at du har erklæret variablen msg, som er tom og den samme med fokusnavnet.

Anbefalede: