Indholdsfortegnelse:

Hvordan installerer jeg en lokal datagateway?
Hvordan installerer jeg en lokal datagateway?

Video: Hvordan installerer jeg en lokal datagateway?

Video: Hvordan installerer jeg en lokal datagateway?
Video: ОНИ ВЫЗВАЛИ ПРИЗРАКА, НО БОЛЬШЕ НЕКОГДА … THEY CALLED THE GHOST, BUT THERE'S NO TIME ANYMORE … 2024, Kan
Anonim

Download og installer en gateway

  1. Download gateway .
  2. I den gateway installationsprogram, vælg Næste.
  3. Vælg On- lokalernes datagateway (anbefales) > Næste.
  4. Vælg Næste.
  5. Behold standarden installation sti, accepter vilkårene for brug, og vælg derefter Installere .

Også spurgt, hvad er en lokal datagateway?

Den på- lokalernes datagateway fungerer som en bro. Det giver hurtigt og sikkert data overførsel mellem på- lokalernes data , som er data der ikke er i skyen, og flere Microsoft cloud-tjenester. Disse tjenester omfatter Power BI, Power Apps, Power Automate, Azure Analysis Services og Azure Logic Apps.

Derudover, hvad er Azure on-premise datagateway? Den på- lokalernes datagateway giver sikker data overførsel mellem på- lokalernes data kilder og dine Azure Analysis Services-servere i skyen. Download og kør opsætning - Dette trin installerer en gateway service på en computer i din organisation. Du logger også på Azure ved at bruge en konto hos din lejer Azure AD.

På denne måde, hvad er Microsoft on premises datagateway?

Den på- lokalernes datagateway fungerer som en bro for at give hurtig og sikker data overførsel mellem på- lokalernes data ( data der ikke er i skyen) og flere Microsoft cloud-tjenester. Disse skytjenester omfatter Power BI, PowerApps, Power Automate, Azure Analysis Services og Azure Logic Apps.

Hvad er Data Gateway?

EN data gateway er en software- og hardwareløsning, der forbinder til flere data kilder, såsom IED'er, og giver et enkelt og centralt adgangspunkt til at oprette forbindelse til hver enhed. Lær mere om SUBNET data gateway Produkter. Relateret: SubSTATION Server.

Anbefalede: