Hvad er middleware-funktioner i Express?
Hvad er middleware-funktioner i Express?

Video: Hvad er middleware-funktioner i Express?

Video: Hvad er middleware-funktioner i Express?
Video: Learn Express Middleware In 14 Minutes 2024, April
Anonim

Middleware funktioner er funktioner der har adgang til anmodningsobjektet (req), svarobjektet (res) og det næste fungere i applikationens anmodning-svar-cyklus. Den næste fungere er en fungere i Express router, som, når den aktiveres, udfører mellemvare efterfølger strømmen mellemvare.

I betragtning af dette, hvad er middleware i Express?

Mellemvare bogstaveligt talt betyder alt, hvad du lægger i midten af et lag af softwaren og et andet. Express middleware er funktioner, der udføres i løbet af livscyklussen af en anmodning til Express server. Hver mellemvare har adgang til HTTP-anmodningen og -svaret for hver rute (eller sti), den er knyttet til.

For det andet, hvad er brugen i Express? brug er en metode til at konfigurere middleware Brugt ved ruterne af Express HTTP-serverobjekt. Metoden er defineret som en del af Connect that Express er baseret på. Opdatering starter med version 4.

Hvordan bruger jeg så Express middleware?

An Express ansøgning kan brug følgende typer mellemvare : Anvendelsesniveau mellemvare . Router-niveau mellemvare . Fejlhåndtering mellemvare.

Bruger middleware

  1. Udfør enhver kode.
  2. Foretag ændringer i anmodningen og svarobjekterne.
  3. Afslut anmodning-svar-cyklussen.
  4. Kald den næste middleware-funktion i stakken.

Hvad forstår du ved middleware Hvordan kan du bruge middleware i node JS?

Mellemvare er en delmængde af kædede funktioner kaldet af Express js routinglag, før den brugerdefinerede handler påkaldes. Mellemvare funktioner har fuld adgang til anmodningen og svarobjekterne og kan ændre en af dem.

Anbefalede: