Indholdsfortegnelse:

Bruger en bærbar oplader strøm?
Bruger en bærbar oplader strøm?

Video: Bruger en bærbar oplader strøm?

Video: Bruger en bærbar oplader strøm?
Video: STRØM - afsnit 35: Oplad din elbil når strømmen er billigst 2024, April
Anonim

Laptop opladere

Ligesom mobiltelefon opladere , fortsætter de med at bruge elektricitet medmindre stikket er taget ud af elektriske stikkontakt. Nogle har indikatorlys til at vise, når de tegner strøm ; andre gør ikke. Hvis bærbar computeren har intet batteri, eller den accepterer ikke længere en opladning, afbryd altid strøm når computeren ikke er i brug.

Også spurgt, hvor meget strøm bruger en bærbar oplader, når den er tilsluttet?

Til væg opladere det er ofte jævnt. Moderne opladere gå ned til nul (eller ret tæt på det), når intet er tilsluttet dem. Selv en opladning en watt i tomgang og koblet til konstant ville bruge kun omkring $1 om året i gennemsnit elektricitet satser.

Man kan også spørge, bruger computeropladere strøm? En talsmand for Energisparefonden tilføjer: Evt oplader der er sat i væggen og ikke slukket i stikkontakten, vilje stadig brug nogle elektricitet , selvom den ikke er tilsluttet enheden, skulle den oplades. Én telefon oplader på egen hånd vilje kun trække en lille smule af strøm.

Hvor meget strøm bruger en bærbar oplader derfor?

Fuldstændig opladning af en bærbar vil koste omkring 1 til 3 øre i elektricitet brug , afhængigt af størrelsen af den specifikke bærbare batteri, samt din el brug sats. Lille bærbare computere , såsom notebooks, har generelt en batterikapacitet på 30-50Wh, hvilket koster 1 til 1,5 cent at oplade.

Hvor mange watt bruger en bærbar computer?

Et skrivebord computerbrug mellem 60 og 250 watt , alt efter om den er inaktiv. EN bærbar bruger 15 til 45 watt.

Anbefalede: