Indholdsfortegnelse:

Hvordan eksporterer jeg testcases fra qTest?
Hvordan eksporterer jeg testcases fra qTest?

Video: Hvordan eksporterer jeg testcases fra qTest?

Video: Hvordan eksporterer jeg testcases fra qTest?
Video: HP ALM - Export Test Cases 2024, Kan
Anonim

Trin 1 − Vælg rodmappen, og klik på Eksporter testsager ikon som vist på det følgende skærmbillede. Trin 2 - Ved at klikke på Eksporter testsager ikon, vises et sæt muligheder (for at downloade). Vælg Test sag Detaljer Rapporter og klik. Det Eksporter testsager guiden åbnes.

Så hvordan eksporterer jeg testcases fra qTest til excel?

Test sag Detalje Du kan eksport af testsager ind i Excel . Til eksport af testsager , du mangler Eksporter testsager tilladelse. Vælg en eller flere Test Cases eller moduler til eksport . Klik på Eksporter testcase Rapporter ikon og vælg Test sag Detaljeret rapport.

Derudover, hvad bruges qTest til? Qtest er en prøve management software brugt af den lille såvel som storstilede organisation. Det er med til at skabe en centralisering prøve ledelsessystem til nem kommunikation og hurtig implementering af opgaven til QA-teams og udviklere. Fordele ved qtest : Cloud-baseret prøve ledelsesværktøj.

hvordan føjer man testcases til testeksekvering i qTest?

Tilføj testkørsler

  1. Vælg Testudførelse.
  2. Vælg din testpakke i navigationspanelet, og vælg ikonet Tilføj testkørsler.
  3. Dialogboksen "Tilføj testkørsler" vises. Vælg fanen Testtilfælde.
  4. Vælg den særlige testcase, du ønsker at tilføje som en testkørsel. Vælg Tilføj.

Kan vi skrive testcases i Jira?

Jira test case ledelse er mulig, men ikke ideel. Men der er nogle hacks du kan bruge til at lave Jira arbejde for at administrere testcases - at skabe en " test sag " problem, at tilpasse en brugerhistorie til at være en test sag , og tilføje en teststatus til din arbejdsgang.

Anbefalede: