Hvor lang tid tager USPS at returnere en pakke?
Hvor lang tid tager USPS at returnere en pakke?

Video: Hvor lang tid tager USPS at returnere en pakke?

Video: Hvor lang tid tager USPS at returnere en pakke?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Det længste jeg nogensinde har set et stykke tage er omkring 2 til 3 uger tops for pakker , ikke tælle hvordan lang det sad uopkrævet af adressaten for, hvilket ikke burde være over 15 dage indenlandsk. Brevpost er normalt 1 til 2 uger.

På samme måde kan man spørge, hvor lang tid tager det USPS at returnere en pakke?

Hvis det tager længere, skal du have overvejet at kontakte fragtfirmaet, fordi varen er angiveligt Vend tilbage til dig, hvis adressen er ikke kan leveres. Det hurtigste jeg nogensinde har fået en PM Vend tilbage sådan var det nok 2-3 dage; den længste var omkring 6 uger til 2 måneder. Det ser ud til, at der ikke er nogen rim eller grund til det.

Kan jeg også returnere en USPS-pakke til afsenderen? Du kan ikke Vend tilbage -en pakke eller hvilken som helst mail via U. S. Post Service der er åbnet uden køb af porto. Det postkontor vil ikke acceptere det. Kontakt afsender og få dem til at sende dig en forudbetalt mailetiket til at sætte på varen, så du kan send det tilbage til dem og de betaler portoen.

Simpelthen, hvad sker der, når en pakke returneres til afsender USPS?

Når fragtmanden returnerer en uleverbar pakke til os, vil du blive udstedt en fuld refusion for varen/varerne, og en kupon for forsendelsesomkostningerne. Vendt tilbage ikke kan leveres pakker er underlagt vores standard 3-5 arbejdsdages behandlingstid, så hvis du gerne vil fremskynde omlevering, kan du afgive en ny ordre.

Kan du bare skrive retur til afsender på en pakke?

Til gør det her, skrive “ Vend tilbage til Afsender ” med store, klare bogstaver på konvolutten eller æsken, og sørg for ikke at skjule Vend tilbage adresse. hvis du synes godt om, du kan tilføje en note om pakke så den person, der sendte mailen, ved hvorfor det er væren vendt tilbage . For eksempel, du kunne skrive "Adressen er flyttet" eller "Forkert adresse".

Anbefalede: