Hvad er alias i AWS?
Hvad er alias i AWS?

Video: Hvad er alias i AWS?

Video: Hvad er alias i AWS?
Video: ПУТЬ - Фильм / Боевик 2024, Kan
Anonim

Du kan oprette en eller flere aliaser til din AWS Lambda funktion. En Lambda alias er som en pegepind til en specifik Lambda-funktionsversion. Brugere kan få adgang til funktionsversionen ved hjælp af alias ARN. At skabe en alias . Åbn siden Lambda-konsollens funktioner.

På samme måde spørger folk, hvad er en aliaspost AWS?

Alias rekord har typisk en type A eller AAAA, men de fungerer som en CNAME-post . Ved hjælp af en alias rekord , kan du kortlægge din optage navn (example.com) til DNS-navnet for en AWS ressource(elb1234.elb.amazonaws.com). Opløsere se A eller AAAA optage og IP-adressen på AWS ressource.

Hvad er forskellen mellem Alias og Cname? Disse er de vigtigste forskelle : A-posten knytter et navn til en eller flere IP-adresser, når IP-adressen er kendt og stabil. Det CNAME record knytter et navn til et andet navn. Det ALIAS record knytter et navn til et andet navn, men kan eksistere side om side med andre poster på det navn.

På samme måde spørger folk, hvad er kontoalias i AWS?

Om Kontoaliaser Hvis du ønsker, at URL'en til din login-side skal indeholde dit firmanavn (eller anden venlig identifikator) i stedet for din AWS konto ID, kan du oprette et konto alias . Dette afsnit giver information om AWS-kontoaliasser og viser de API-handlinger, du bruger til at oprette en alias.

Hvad er alias i Route 53?

Alias optegnelser giver en Rute 53 –specifik udvidelse til DNS-funktionalitet og kan spare dig tid som Rute 53 tjenesten genkender automatisk ændringer i de poster, som alias rekord henviser til.

Anbefalede: