Indholdsfortegnelse:

Hvad er zip-deling?
Hvad er zip-deling?

Video: Hvad er zip-deling?

Video: Hvad er zip-deling?
Video: Посадка перца на рассаду в 2023 - Перец на рассаду 2024, Kan
Anonim

Softwaregenre: Datakomprimering

På samme måde kan man spørge, hvordan sender jeg en ZIP-fil til nogen?

Fra dit skrivebord skal du højreklikke på et tomt felt og vælge Ny > Komprimeret ( lynet ) Mappe. Navngiv ZIP-fil hvad end du kan lide. Dette navn vil blive set, når du sende det ZIP-fil som en vedhæftet fil. Træk og slip filer og/eller mapper, som du vil inkludere i ZIP-fil.

Derudover, hvordan uploader jeg en zip-fil til en Facebook-gruppe? Højreklik på fil og vælg "Send til" fra kontekstmenuen. Klik på "Komprimeret ( lynet ) mappe" for at oprette ZIP-fil . Giv det komprimerede fil et navn, og tryk derefter på "Enter"-tasten. Du kan upload det resulterende ZIP-fil til din Facebook gruppe.

Spørgsmålet er også, hvad betyder ZIP-fil?

EN fil med ZIP-fil forlængelse er en ZIP Komprimeret fil og er mest udbredte arkivformat, du vil støde på. EN ZIP-fil , ligesom andet arkiv fil formater, er simpelthen en samling af en eller flere filer og/eller mapper, men er komprimeret til en enkelt fil for nem transport og kompression.

Hvordan sender jeg en ZIP-fil i Outlook?

For eksempel er det sådan, du vil e-maile ZIP-filen fraOutlook.com:

  1. Klik på Ny besked. Hvis du sender ZIP-filen som et svar på en eksisterende besked, skal du åbne den e-mail og klikke på Svar.
  2. Klik på papirclipsen (vedhæftet fil) nederst i meddelelsen.
  3. Klik på Gennemse denne computer.
  4. Klik på Åbn.
  5. Klik på Vedhæft som kopi.

Anbefalede: