Hvor er OK-knappen på en Panasonic-telefon?
Hvor er OK-knappen på en Panasonic-telefon?

Video: Hvor er OK-knappen på en Panasonic-telefon?

Video: Hvor er OK-knappen på en Panasonic-telefon?
Video: How to use Panasonic Cordless DECT 6.0 Digital Phone System KX-TG273C Link2Cell with Bluetooth 2024, Kan
Anonim

Håndsættet har softkeys placeret lige under skærmen. Ved at trykke på en funktionstast kan du vælge den funktion, der vises direkte over den på displayet. Når du læser ordet[ Okay ] på håndsættet, skal du blot trykke på den tilsvarende funktionstast knap under den.

Med hensyn til dette, hvor er mute-knappen på min Panasonic-telefon?

Tryk på den højre soft-tast på håndsæt for at aktivere stum funktion. Soft-tasterne er knapper placeret direkte under displayet. Under et opkald vises ordet " Stum " vil blive vist over den højre softtast. Opkaldet er nu slået fra.

For det andet, hvordan tænder jeg højttalertelefon på min Panasonic trådløse telefon? Bruger Højttalertelefon For at bruge højttalertelefon funktion på din Panasonic telefon , start med at trykke på "SP telefon "-knappen og vent på højttalertelefon indikatorlys til tur på. Tast på telefon nummer, du ønsker at ringe til. Hvis du ringer forkert, skal du trykke på "SP telefon "-knappen igen og genopkald telefon nummer.

Ligeledes spørger folk, hvad er softkey på en telefon?

Softkeys er knapper, hvis funktion ændres afhængigt af konteksten. De bruger typisk en del af skærmen til at identificere deres aktuelle funktion. På grund af dette er de normalt placeret direkte ved siden af skærmen. Softkeys er fælles for træk telefoner uden touchskærme.

Hvordan slår jeg min ringetone tilbage på min Panasonic trådløse telefon?

Håndsæt ringetone Trykke det op og ned piletasterne indtil du når det " Ringer indstilling", og vælg det ved at trykke på det højre piletast. Til tur af thereringer , tryk på det pil ned, indtil du ser "Fra?" på det skærmen, og tryk derefter på det softkey for "GEM", som er lige under det Skærm.

Anbefalede: