Indholdsfortegnelse:

Hvordan opretter du en WEBI-rapport?
Hvordan opretter du en WEBI-rapport?

Video: Hvordan opretter du en WEBI-rapport?

Video: Hvordan opretter du en WEBI-rapport?
Video: Как придать Объём волосам Пошагово дома | 4 способа Укладки волос! Как научиться укладывать волосы! 2024, Kan
Anonim

Sådan starter du Report Writer og opretter en ny rapport:

  1. Naviger til Rapporter , Rapport Writer, og vælg Ny.
  2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik på Log på.
  3. Klik på Dokumentliste.
  4. Åbn menuen Ny og vælg Web Intelligence Dokument.
  5. Rul gennem listen over universer, og vælg Rapport Forfatter.

Tilsvarende, hvad er en WEBI-rapport?

Web Intelligence ( WEBI ) er en populær SAP BusinessObjects selvbetjening rapportering værktøj, der gør det nemt for slutbrugere - selv ikke-tekniske - at oprette ad hoc rapporter . Med en visuel grænseflade og træk-og-slip-funktioner, WEBI giver brugerne mulighed for at stille forespørgsler, vælge dataelementer, tilføje filtre og formatere information.

Udover ovenstående, hvordan opretter du en univers WEBI-rapport? Vælg en Univers , som du vil bruge til skab -en Webi dokument. Et nyt vindue åbnes med navnet Forespørgselspanel. I forespørgselspanelet i venstre side af skærmen har du en liste over tilgængelige objekter. Du har Resultatobjekter, hvor du trækker objekter fra venstre panel, som du vil tilføje i en Webi dokument.

Heraf, hvordan opretter du en forespørgsel i Business Objects?

Til oprette en forespørgsel træk og slip blot data fra venstre sidepanel til det valgte område. hvis du vil skab et filter, så skal du droppe dit objekt i hvor er i stedet, Endelig at køre forespørgsel bare klik på knappen Opdater data.

Hvordan åbner jeg en WEBI-rapport?

Forlængelse af en Webi Filen er . Til åben et eksisterende dokument, skal du vælge et tomt dokument. Gå til Filer → Åben . Vælg stien til en eksisterende 'wid'-fil, og klik på ' Åben '. Som standard vil det åben det rapport i designtilstand.

Anbefalede: