Har MacBook Pro USB?
Har MacBook Pro USB?

Video: Har MacBook Pro USB?

Video: Har MacBook Pro USB?
Video: How to Create Bootable MacOS USB on Mac 2024, April
Anonim

Det MacBook , ny MacBook Air , og Det gør MacBook Pro ikke har USB -A havner. På den ene side, USB -C/Thunderbolt 3 er fantastisk. For nu er den eneste Æble computere, der følger med almindelige USB -A-porte omfatter de gamle MacBook Air , ny Mac Mini, iMacs, iMac Pro , og 2013 Mac Pro.

Bare så, har nogen MacBooks USB-porte?

Apple har ikke lavet en computer uden mindst 1 USB-port på omkring 20 år. Alle nuværende modeller af MacBook Pro har mindst 2 USB-porte , og de fleste har 4 USB-porte.

Desuden, hvordan får jeg adgang til USB på MacBook Pro? Åbn filer gemt i USB memory stick. Åbn et nyt "Finder" vindue og find USB drevikon vist i venstre sidebjælke. Klik på USB drev-ikonet for at vise dets indhold i hovedvinduets rude. For at åbne nogen af filerne skal du blot dobbeltklikke på deres ikoner.

Heraf, hvordan finder jeg et USB-drev på en Mac?), skal du vælge Om denne Mac.

  • Klik på Systemrapport.
  • Klik på USB under overskriften Hardware i venstre side af vinduet Systeminformation.
  • Hvilke porte har den nye MacBook Pro?

    I dag, Æble annonceret a nye MacBook Pro . Den slanke ny 13- og 15-tommer bærbare computere har fuldt adopteret Thunderbolt 3 havne udnytter USB - Konnektor. Disse havne er den schweiziske hærkniv af tilslutning og er i stand til en masse funktioner.

    Anbefalede: