Hvad er DNS Forklar kort DNS hierarkiske struktur?
Hvad er DNS Forklar kort DNS hierarkiske struktur?

Video: Hvad er DNS Forklar kort DNS hierarkiske struktur?

Video: Hvad er DNS Forklar kort DNS hierarkiske struktur?
Video: Как работает DNS сервер (Система доменных имён) 2024, Kan
Anonim

DNS bruger en hierarki at administrere sit distribuerede databasesystem. Det DNS hierarki , også kaldet domænenavnsrummet, er et omvendt træ struktur , meget ligesom eDirectory. Det DNS træet har et enkelt domæne i toppen af struktur kaldet roddomænet. Et punktum eller punktum (.) er betegnelsen for roddomænet.

Ved også, hvad der er øverst i hierarkitræet af domæner?

DNS-rodzonen er højest niveau i DNS hierarki træ . Rodnavneserveren er navneserveren for rodzonen. Disse er de autoritative navneservere, som betjener DNS-rodzonen. Disse servere indeholder den globale liste over top -niveau domæner.

Ydermere, hvad er DNS og dets formål? Domænenavneservere ( DNS ) er internettets ækvivalent til en telefonbog. De vedligeholder en mappe med domænenavne og oversætter dem til IP-adresser (Internet Protocol). Dette er nødvendigt, fordi selv om domænenavne er nemme for folk at huske, så får computere eller maskiner adgang til websteder baseret på IP-adresser.

Ved også, hvad er de tre domæner af DNS?

DNS er en TCP/IP-protokol, der bruges på forskellige platforme. Det domæne navnerummet er opdelt i tre forskellige sektioner: generisk domæner , Land domæner og omvendt domæne.

Hvorfor DNS drives på en distribueret og hierarkisk måde?

Domænenavnesystemet ( DNS ) er en hierarkisk , fordelt database. Den gemmer information til at kortlægge internetværtsnavne til IP-adresser og omvendt, mail-routinginformation og andre data, der bruges af internetapplikationer.

Anbefalede: