Hvad er enumerable klasse i C#?
Hvad er enumerable klasse i C#?

Video: Hvad er enumerable klasse i C#?

Video: Hvad er enumerable klasse i C#?
Video: Перечисляемый тип enum С++. Изучение С++ для начинающих. Урок #124 2024, Kan
Anonim

De fleste af metoderne i dette klasse defineres som forlængelsesmetoder, der forlænger IEnumerable . Dette betyder, at de kan kaldes som en instansmetode på ethvert objekt, der implementerer IEnumerable . Metoder, der bruges i en forespørgsel, der returnerer en singleton-værdi, udfører og bruger måldataene med det samme.

Derfor, hvad er enumerable klasse i C#?

IEnumerable og IEnumerator er implementering af iteratormønsteret i. NET. I C# , alle samlinger (f.eks. lister, ordbøger, stakke, køer osv.) er talløse fordi de implementerer IEnumerable interface. Det samme er strenge. Du kan iterere over en streng ved at bruge en foreach blok for at få hvert tegn i strengen.

Ved også, hvornår vi vil bruge IEnumerable i C#? IEnumerable interface bruges når vi vil have til iterere blandt vores klasser ved hjælp af en foreach loop. Det IEnumerable interface har én metode, GetEnumerator, der returnerer en IEnumerator-grænseflade, der hjælper os til iterere blandt klassen ved hjælp af foreach loop.

Heri, hvad er IEnumerator i C# med eksempel?

IEnumerable er en grænseflade, der definerer en enkelt metode GetEnumerator(), der returnerer en IEnumerator interface. Dette virker for skrivebeskyttet adgang til en samling, der implementerer, at IEnumerable kan bruges med en foreach-sætning. IEnumerator har to metoder MoveNext og Reset. Det har også en ejendom kaldet Current.

Hvad er ICollection i C#?

Det ICollection interface i C# definerer størrelsen, tællere og synkroniseringsmetoder for alle ikke-generiske samlinger. Det er basisgrænsefladen for klasser i systemet. Samlingers navneområde.

Anbefalede: